Visionplanner als standaard oplossing voor managementinformatie

Managementinformatie
Visionplanner

Control

Jaarrekening
Consolidatie
Periodieke cijfers
Prestatie indicatoren
Liquiditeitsbegroting
Budgetteren en begroting
Management dashboards
Uitkeringstoets

Visionplanner

Managementinformatie is een niet weg te denken instrument om de juiste sturing te kunnen geven aan een organisatie. Maar hoewel we het belang van managementinformatie onderkennen, zien we vaak dat het moeilijk is om de juiste informatie op tafel te krijgen.

Waar vroeger de achterkant van de sigarendoos werd gebruikt, is het nu algemeen gebruik om hiervoor een spreadsheet in te zetten. Dit is voor veel bedrijven een prima oplossing, maar het gevaar schuilt erin dat iedere manager de eigen inzichten bundelt in een zelf ontworpen spreadsheet. Veel extra werk en de integriteit van de data is vaak niet gewaarborgd.

Chaudron Business Services heeft veel ervaring met het organiseren van de informatievoorziening ten behoeve van het management. We gebruiken hiervoor o.a. Visionplanner, waarmee financiele gegevens, aangevuld met relevante operationele gegevens, worden omgezet naar nuttige managementinformatie, zoals verkoopoverzichten per vertegenwoordiger, liquiditeitsprognoses, verbruiksoverzichten, exploitatie- en balansoverzichten.

Als erkend reseller van Visionplanner voeren wij ook implementaties uit in naam van Visionplanner en staan wij garant voor een hoog kwaliteitsniveau.

Of u nu een kleine zelfstandige ondernemer bent of controller van een grote onderneming met geconsolideerde balans, iedereen heeft behoefte aan een passende oplossing voor managementinformatie op zijn eigen niveau. Chaudron Business Services kan u hierbij adviseren, maar ook bijstaan als het gaat om de rapportagebouw en/of rapportagevoorziening.

Recente berichten