Management Dashboards en -rapportages met Visionplanner

Management Dashboards en -rapportages met Visionplanner
Visionplanner

Control

Jaarrekening
Consolidatie
Periodieke cijfers
Prestatie indicatoren
Liquiditeitsbegroting
Budgetteren en begroting
Management dashboards
Uitkeringstoets

Management dashboards

Interactieve management dashboards
De Visionplanner interactieve dashboards bieden met rapportage van prestatie indicatoren, balans, exploitatie en kasstroom en dergelijke. U bepaalt zelf welke gegevens u wilt presenteren, bijvoorbeeld uw balanced scorecard. U kiest welke periode, kostenplaats of dochteronderneming u wilt tonen. De dashboard software toont snel nieuwe informatie wanneer u de parameters aanpast. Gun uzelf meer inzicht, presenteer uw resultaten met Visionplanner.

Bepaal zelf uw informatie en tabbladen
Voor het presenteren van de gegevens in uw dashboard kunt u kiezen uit verschillende weergaves. U richt zelf uw dashboard in. U voegt zoveel tabbladen toe als u wenst. Op ieder tabblad toont u de beschikbare informatie in die weergave die bij uw organisatie past.

U heeft de volgende instelmogelijkheden:

  • Enkelvoudig of cumulatief (YTD)
  • Kostenplaatsen
  • Omzetgroepen of product/markt combinaties
  • Inkoopwaarden
  • Vestigingen (bij consolidatie)

Met een muisklik doorzoomen voor meer details
U klikt vanuit grafieken en meters door naar achterliggende detailinformatie. Bijvoorbeeld uit de exploitatie of een liquiditeitsbegroting.

Toelichting
Bij het verstrekken van de managementinformatie is het van belang dat er een toelichting bij de cijfers kan worden weergegeven. Het dashboard biedt ook een tekstonderdeel, waarin dit mogelijk is. Door het gebruik van formules, kunt u deze zelfs dynamisch laten verschijnen op basis van de door de gebruiker gekozen periode. Zo weet u zeker dat de toelichting ook betrekking heeft op de cijfers die op dat moment getoond worden.

De formules maken het ook mogelijk dat u uw teksten zelf dynamisch opbouwt. Specifieke woorden of zinnen kunnen dan afhankelijk worden gesteld van de uitkomst van de formule. Het voordeel hiervan is dat een zin in het rapport, zonder uw verdere tussenkomst, volledig wordt opgebouwd naar de realiteit van de cijfers.

Recente berichten