Periodieke cijfers en tussentijdse rapportage met Visionplanner

Periodieke cijfers en tussentijdse rapportage met Visionplanner
Visionplanner

Control

Jaarrekening
Consolidatie
Periodieke cijfers
Prestatie indicatoren
Liquiditeitsbegroting
Budgetteren en begroting
Management dashboards
Uitkeringstoets

Periodieke cijfers

Verbeter uw bedrijfsresultaat met tussentijdse cijfers
Uw beleidsplan bevat doelstellingen voor eigen vermogen, werkkapitaal en bedrijfsresultaat. Maar hoe weet u of u op koers bent? U wilt toch niet pas aan het eind van het jaar weten of u uw budget hebt gehaald? Met Visionplanner maakt u snel en betrouwbaar periodieke rapportages.

Eén druk op de knop; meer tijd voor analyse
Hoeveel tijd besteedt u aan het maken en onderhouden van rapportages in Excel sheets? Kolommen en formules kopiëren, overtypen en controleren? Heeft u nog tijd voor analyse en bijsturen? Met Visionplanner maakt u snel en betrouwbaar periodieke rapportages. Met één druk op de knop werkt u rapportages bij uit uw financiële administratie en andere gegevensbronnen zoals ERP systemen. Zo weet u alles over uw liquiditeit, solvabiliteit, eigen vermogen, netto bedrijfsresultaat, prestatie indicatoren (kpi’s). Alle tijd voor analyse van exploitatie en financiële en operationele kengetallen.

Snel aan de slag met standaard rapportmodellen
U hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Visionplanner heeft een grote hoeveelheid financiële formules, kengetallen en berekeningen. Bovendien heeft Visionplanner veel standaard rapportagemodellen beschikbaar. Er is er altijd wel één die past bij uw organisatie. Zo bent u snel op weg en profiteert u van de kennis van Visionplanner en onze klanten op dit gebied. Natuurlijk kunt u de rapportages altijd aanpassen aan uw eigen organisatie.

Overzichtelijk presenteren; op papier, pdf of in een management dashboard
U presenteert met Visionplanner de cijfers zoals het bij uw organisatie past. U kunt een mooi maandrapport samenstellen dat u kunt printen of e-mailen in pdf-formaat. Of u maakt een interactief management dashboard voor het presenteren van prestatie indicatoren en exploitatieresultaten. Er zijn legio mogelijkheden.

Recente berichten