CBS Advies denkt mee en ondersteunt het werkproces van uw organisatie

Bram Chaudron

Bram Chaudron - CBS Advies - Kredietunie Stedendriehoek - Administratiekantoor Deventer Cijferadvies

cbsadvies op facebookcbsadvies op linkedinCBS Advies op Twittercbsadvies op google

CBS Advies

Mijn naam is Bram Chaudron, een ervaren Financial Controller, die financieel-administratieve zaken uitvoert voor zelfstandigen en bedrijven. Ik werk onder de naam Chaudron Business Services (CBS Advies) en doe Interim opdrachten. Door jarenlange ervaring op het gebied van projectleiding bij implementatie- en verandertrajecten kan ik u ook adviseren bij het doorlichten van bedrijfsprocessen en het vergroten van rendement, of bij de begeleiding van projecten bij reorganisatie en automatisering.

Visie

Advies is gericht op de vraag: “Hoe kan het beter?”. Vaak wordt die vraag beantwoord op de huidige situatie van uw organisatie. CBS Advies doet dat niet anders. Kijk maar naar de wereld om ons heen.De wereld is sterk aan het veranderen. De verwachting is dat de ontwikkelingen, zoals we die de afgelopen 5000 jaar hebben beleefd, zullen worden overtroffen door die in de komende 50 jaar. Dit heeft nogal wat consequenties en dat betekent dat u als ondernemer scherp moet zijn op de ontwikkelingen die uw organisatie aangaan.

CBS Advies begeleidt u en uw personeel door middel van workshops, trainingen en vooral door persoonlijke gesprekken om een visie te bepalen voor de toekomst.

Business Control – Interim Management

Door ruime ervaring op het gebied van financieel- en operationeel management, kunnen wij een belangrijke toegevoegde waarde leveren bij interim management. Als u een tijdelijk managementprobleem heeft binnen uw organisatie, kunt u bij ons terecht voor de oplossing.
Als specialist in financiƫle analyse ook ondersteuning bij het opzetten van een goed systeem voor managementinformatie, etc. Qua software wordt hierbij vooral gebruik gemaakt van Excel en Visionplanner, afhankelijk van de bedrijfsgrootte van uw onderneming.

Recente berichten