Debiteurenbeheer bij Administratiekantoor Deventer

Debiteurenbeheer

Heeft uw klant nog steeds niet betaald? Wij verzorgen het innen van uw factuur op een professionele en persoonlijke manier. U verstuurt zelf de factuur en wij ondersteunen u met het snel incasseren van de factuur.

Wij doen niet anders. Voor de accountant en voor het garagebedrijf. Voor de groothandel en het schildersbedrijf. Voor grote en kleine ondernemingen. Voor iedereen die snel en vertrouwd zijn facturen betaald wil hebben, maar wel zuinig is op het behoud van de klantrelatie!
Maakt u zich zorgen over uw debiteurenbeheer?

Klanttevredenheid en debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer uitbesteden

Het dilemma, waar je als ondernemer mee te maken hebt, is dat je om jouw geld moet “zeuren”. Dat voelt als een verstoring van de relatie met de klant en dat wil je niet. Jammer genoeg zijn er echter ook klanten die daar misbruik van maken, of klanten die in de financiĆ«le problemen komen. Daar wil je als ondernemer toch ook niet de dupe van worden.

Wij kunnen het debiteurenbeheer van u overnemen.… Lees meer

Achterstandsbehandeling

Niet wachten met het innen van facturen tot het echt te laat is, maar tijdig en goed gepland er voor zorgen dat de openstaande rekeningen betaald worden. Wij zijn uw partner! Wij ontzorgen U en onze werkwijze is bewezen succesvol!

Tijdig uw geld ontvangen, betekent dat u meer financiĆ«le middelen hebt om te ondernemen. Dat kan heel veel schelen aan bankrente of dure incassokosten.… Lees meerDe oplossing voor uw debiteurenbeheer bij Administratiekantoor Deventer

Recente berichten