Kostenbesparing voor uw onderneming

Kostenbesparing: het onderzoek

U wilt uw geld efficiënt uitgeven. Betalen voor de kwaliteit die u wilt, niets meer en niets minder. Administratiekantoor Deventer biedt u de mogelijkheid om door ons een onderzoek te laten uitvoeren naar de opties tot besparen in specifieke kosten. Wij bieden u dit onderzoek aan op basis van “No cure, no pay”. Met andere woorden als er voor u geen besparing mogelijk is, dan betaalt u niets voor het onderzoek.Kostenbesparing: onderzoek
Dit onderzoek voeren wij uit voor zowel particulieren als ondernemingen en is gericht op de kosten van Energie, Telefoon, Televisie, Internet, Mobiele telefonie, Auto en het Woonpakket. Hierbij voeren wij een scan uit op basis van de situatie op het moment van de scan en zoeken daarbij naar gelijkwaardige producten.

Neem contact met ons op voor nadere uitleg!

Kostenbesparing: de Rapportage

Kostenbesparing: rapportage
Zekerheid voor alles. U weet zeker dat u hier beter van wordt. Kunt u niets besparen, dan kost het onderzoek u niets. Blijkt uit de rapportage dat u wel kunt besparen, dan betaalt u voor het onderzoek, maar u verdient er altijd op. Ons doel is dan ook om u in beweging te krijgen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat u als particulier en/of ondernemer vaste lasten regelmatig moet vergelijken, waardoor de concurrentie tussen de leveranciers wordt bevorderd met als resultaat dat prijzen kunnen dalen.

Het onderzoek is onafhankelijk en vergelijkt leveranciers op basis van uw gegevens. Het rapport geeft géén advies, u ontvangt een rapport met een persoonlijke toelichting. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u vervolgens ondersteunen bij het nemen van specifieke beslissingen.

Kostenbesparing: hoe werkt het?

Een Consultant komt bij u langs voor een inventarisatiegesprek, zowel voor uw privé als zakelijke lasten. De gegevens, die wij tijdens het inventarisatiegesprek hebben verzameld, worden vergeleken met andere aanbieders op basis van uw vaste lasten en verwerkt in een Rapport Kostenbesparing.

Het is ons daarbij niet te doen om overeenkomsten te sluiten met leveranciers. Wij werken op basis van “Géén besparing, géén kosten”. U maakt zelf een keuze op grond van uw kennis en ervaring voor één of meerdere alternatieven.Kostenbesparing: Coaching
Wij zullen u dus niet gaan oversluiten op andere aanbieders. Dat bepaalt u zelf. Het kan dus zo zijn, dat wij aantonen dat u kosten kunt besparen, maar dat u besluit om (voorlopig) toch bij uw huidige leverancier te blijven. Die keus is aan u!